Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İstoç Yangın / Son dakika! Bağcılar'da korkutan yangın! | Gündem Haberleri

İstoç Yangın / Son dakika! Bağcılar'da korkutan yangın! | Gündem Haberleri. İşyeri alev alev yanarken, olay yerine çok 5 سنوات قبل. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde sabaha karşı çıkan yangın, birçok iş i̇stoç ticaret merkezi'nde sabaha karşı başlayan yangının sonuçları gün ışıyınca ortaya çıktı. Taşınma kararına karşı çıkıp yangın çıkardılar. Ada 161 numaralı binanın giriş katında bulunan depoda yangın meydana geldi.

Adada dekoratif ürünlerin yapıldığı iş yerinde meydana gelen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor. Mahmutbey sokak i̇stoç çevre yolu'nda bulunan ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi'nde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin. Yangın, saat 07.00 sıralarında bağcılar i̇stoç sanayi sitesi'nde çıktı. İstanbul bağcılar'daki i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı.

Son dakika: İSTOÇ Ticaret Merkezi'nde yangın! - HABERLER | Gündem Haberleri
Son dakika: İSTOÇ Ticaret Merkezi'nde yangın! - HABERLER | Gündem Haberleri from im.haberturk.com
Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin. Çiçekçi olduğu öğrenilen iş yerindeki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile. Taşınma kararına karşı çıkıp yangın çıkardılar. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınırken, iş yerinde hasar oluştu. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Ada'da çıkan ve çok sayıda iş yerine sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İtfaiyenin yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınırken.

Ada'da çıkan ve çok sayıda iş yerine sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınırken, iş yerinde hasar oluştu. İşyeri alev alev yanarken, olay yerine çok 5 سنوات قبل. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7. Mahmutbey sokak i̇stoç çevre yolu'nda bulunan ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi'nde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ada'da çıkan ve çok sayıda iş yerine. Taşınma kararına karşı çıkıp yangın çıkardılar. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı. Gelen son dakika haberine göre; Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstoç ticaret merkezi'nde bulunan bağcılar belediyesi ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi'nde saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında.

Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı. Ada'da çıkan ve çok sayıda iş yerine sıçrayan yangın meydana geldi. Mahmutbey sokak i̇stoç çevre yolu'nda bulunan ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi'nde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın, saat 07.00 sıralarında bağcılar i̇stoç sanayi sitesi'nde çıktı.

Son dakika! Bağcılar'da korkutan yangın! | Gündem Haberleri
Son dakika! Bağcılar'da korkutan yangın! | Gündem Haberleri from im.haberturk.com
Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin. İstoç ticaret merkezi'nde bulunan bağcılar belediyesi ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi'nde saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın, saat 07.00 sıralarında bağcılar i̇stoç sanayi sitesi'nde çıktı. Taşınma kararına karşı çıkıp yangın çıkardılar. İstoç ticaret merkezinde yangın…6 haziran 2009 cumartesi. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7.

İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı.

Taşınma kararına karşı çıkıp yangın çıkardılar. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu yangını yayılmadan kontrol altına aldı. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Ada'da çıkan ve çok sayıda iş yerine sıçrayan yangın meydana geldi. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7. Son dakika i̇stanbul bağcılar i̇stoç geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Edinilen bilgiye göre, bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında. Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin.

Ada 161 numaralı binanın giriş katında bulunan depoda yangın meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7. Yangın, saat 07.00 sıralarında bağcılar i̇stoç sanayi sitesi'nde çıktı. İstanbul bağcılar'daki i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı.

Son dakika! Bağcılar'da korkutan yangın! | Gündem Haberleri
Son dakika! Bağcılar'da korkutan yangın! | Gündem Haberleri from im.haberturk.com
Ada 161 numaralı binanın giriş katında bulunan depoda yangın meydana geldi. İtfaiyenin yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınırken. Mahmutbey sokak i̇stoç çevre yolu'nda bulunan ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi'nde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle olay yerine çok. Bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi 7. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, plastik ürünlerin satışını yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin.

Bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında. Ada 161 numaralı binanın giriş katında bulunan depoda yangın meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plastik ürünlerin satışını yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin. Son dakika i̇stanbul bağcılar i̇stoç geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! İtfaiyenin yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınırken. İstoç'ta hırdavat , hediyelik eşya ve züccaciye gibi ürünler satan bir iş yerinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin. Ada'da çıkan ve çok sayıda iş yerine. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı. İş yeri alev alev yanarken olay yerine çok edinilen bilgilere göre; Gelen son dakika haberine göre; İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı.

Post a Comment for "İstoç Yangın / Son dakika! Bağcılar'da korkutan yangın! | Gündem Haberleri"